Bostäder

Kalmar Nation är enda nationen i Lund som har bostadshus i två olika delar av Lund.

Kalmargården som ligger på Biskopsgatan är vårt nationshus, alltså är det i den byggnaden som vi har all vår nationsverksamhet. Expeditionen ligger på första våningen och puben i källaren. På Kalmargården ligger dessutom 4 lägenheter och 18 korridorrum utspritt på 4 våningar. Det är ett mysigt hus att bo på och väldigt centralt då man endast är ett stenkast från Lundagård och Af- borgen, sen har man även Universitets biblioteket 150m bort! För att få mer information om Kalmargården eller ställa dig i vår bostadskö ber vi er kontakta vår husförman Gustav Heyner.

Ute på Måsvägen ligger Kalmar Västra, här har vi 40 korridorrum och 12 lägenheter. Då läget inte är lika centralt som Kalmargården är hyrorna lite lägre men stämningen är lika mysig och kalmaritisk! Skulle du vilja flytta in på Kalmar Västra eller kanske har du lite frågor? Då är det bara att kontakta vår västra husförman Irene Perez Zumalde.

Vår bostadskö fungerar som så att du får poäng beroende på hur länge du har varit medlem, om du redan bor i något av våra hus och hur aktiv du är. Det innebär att dessto aktivare du är dessto lättare kommer du ha med att få bostad hos oss.

 

Husförman Kalmargården
Gustav Heyner
kg@kalmarnation.nu
0707 - 35 33 04

Husförman Kalmar Västra
Irene Perez Zumalde 
kv@kalmarnation.nu
0709 - 16 31 58