Spex

Kalmarspexet har funnits i sin nuvarande form sedan 2009. För er som inte är bekanta med konceptet spex så är det en typ av teater med musikaliska inslag skriven och framförd av studenter. Våren 2012 blev Kalmarspexet det första spexet i Lunds historia med att framföra ett spex som från grund och botten var framtaget på engelska. Detta är en tradition som levt vidare, något som bidragit till att spexet fortfarande växer sig större och större för varje termin som går, och det är fortfarande det enda spexet vars föreställningar konsekvent framförs på engelska.

Kalmarspexet söker alltid nytt folk, och då letar de inte bara efter personer som vill stå på scen. De söker musiker till orkestern, grafiker att designa och måla bakgrunder, händiga personer som kan hjälpa till att bygga ”props” och dylikt, ja det finns en plats i spexet för så gott som alla!

För mer information om spexets aktiviteter så finns de på Facebook! För ytterligare frågor samt bokning av biljetter kan förmännen nås på spex@kalmarnation.nu

Vårets spex

Året är 1692 och den fridfulla atmosfären över den lilla staden Salem, Massachusetts, är på väg att krossas. Det som följer är en berättelse om paranoia, paranormala och andra saker som börjar med ‘para-‘.

‘Salem’ är producerat av KalmarSpexarna, och är Lunds enda engelskspråkiga Spex.

Datum:
8 April, 20.30 – PubSpex. Mat och dryck serveras.
9 April, 19.30
10 April, 19.30
12 April, 19.30

Alla föreställningar är öppna för studenter och icke-studenter (inkluderat Pubspexet till skillnad från tidigare år). Dörrarna öppnar 19.00.
Biljetterna kostar 80 kr för studenter, 100 kr för icke-studenter. Biljetter reserveras genom att maila spex@kalmarnation.nu, och betalas då i dörren. Alternativt kan du köpa biljetter på Kalmar nations expedition under expeditionstid, vardagar 10-13.

Vi hoppas att få se er där!