KALMARSPEXARNA

Kalmarspexet har funnits i sin nuvarande form sedan 2009. För er som inte är bekanta med konceptet spex så är det en typ av teater med musikaliska inslag skriven och framförd av studenter. Våren 2012 blev Kalmarspexet det första spexet i Lunds historia med att framföra ett spex som från grund och botten var framtaget på engelska. Detta är en tradition som levt vidare, något som bidragit till att spexet fortfarande växer sig större och större för varje termin som går, och det är fortfarande det enda spexet vars föreställningar konsekvent framförs på engelska.

Kalmarspexet söker alltid nytt folk, och då letar de inte bara efter personer som vill stå på scen. De söker musiker till orkestern, grafiker att designa och måla bakgrunder, händiga personer som kan hjälpa till att bygga ”props” och dylikt, ja det finns en plats i spexet för så gott som alla!

För mer information om spexets aktiviteter så finns de på Facebook! För ytterligare frågor samt bokning av biljetter kan förmännen nås på spex@kalmarnation.nu