Sittningar

SITTNINGAR

KALMAR NATIONS SEXMÄSTERIFESTER

Kalmar Nation har under året fem traditionsenliga sittningar för nationens medlemmar med festliga måltider som sexmästeriet anordnar.
Novischfesten anordnas i början av varje termin, både på hösten och på våren, och är till för nationens alla nya medlemmar att få uppleva studentlivet och Kalmar Nation genom en trerättersmeny med sång, kör och andra uppträdanden.
Sångboksgenomsjungningen hålls under mitten av höstterminen och är till för att uppdatera nationens medlemmar om Kalmar Nations sångboks innehåll. Målet med sittningen är att försöka hinna igenom alla sånger under kvällen. För att hinna med så många sånger som möjligt serveras en mycket festlig femrättersmeny.
Julfesten innebär ett julbord med tre serveringar, juliga drycker, julsånger och allt som hör julen till! Julfesten hålls i början av december.
Vårfesten brukar infinna sig i slutet av vårterminen och firar in våren genom en fördrink i den blomstrande trädgården, sång och säsongsanpassad trerättersmeny.

UTHYRNINGAR

Är ni en organisation eller sällskap inom Studentlund som önskar hyra på Kalmar Nation i form av egen pubkväll eller sittning? Kontakta q@kalmarnation.nu för mer information.