Är du ny student vid Lunds Universitet? Då vill jag börja med att säga grattis från oss här på Kalmar Nation! Lund är en fantastisk studentstad med ett av världens bästa och mest unika studentliv. Och en av de sakerna som bidrar mest till detta är nationerna – ideella föreningar som finns till för att skapa sociala evenemang, pubar, klubbar, sittningar, bostäder och mycket mer, endast för studenter! Vi på Kalmar Nation är mycket inriktade på gemenskap och hemkänsla. Vi vill att våra medlemmar ska känna att de hittat ett hem bortifrån föräldrahemmet och ett ställe dit man alltid kan gå oavsett humör.

Kalmariter finns där för varandra, i vått och torrt! Vi är en pubnation med två otroligt mysiga pubar som har stort dryckers utbud och alltid god mat, en på tisdagar och en på fredagar, och här hittar man alltid kalmariter som är pratglada och välkomnande! Så kom hit och hälsa på oss du med och få en bit av ”kalmarandan”, vi garanterar att även du kommer känna dig som hemma!

Kalmar nation är den lilla nationen som ligger mitt i universitetsområdet. Hos oss är alla välkomna att ta del av den otroliga gemenskap vi tillsammans skapar här! Kalmar nation kan stoltsera med en stor andel utbytesstudenter och vi anordnar Lunds enda engelskspråkiga spex (en slags teater med mycket skratt och sång), så om du vill träffa människor från världens alla hörn eller leva ut dina skådespelardrömmar är det Kalmar nation du ska bege dig till!

Om du är ny på Kalmar nation ska du gå med i vår NOVISCHVECKA!

Novischer kommer delas in i grupper. Varje grupp kommer ha faddrar som tar hand om dem och leder dem genom utmaningar och roligheter.

Efter du anmält dig kommer din fadder ta kontakt med dig och du kommer få all information du behöver!

Mer information om anmälning kommer i augusti!

Välkommen!

Kalmar nations novischeri